Running Through The Storm

петък, 26 октомври 2012 г.

|
Много тип Skillet звучене, добри!

3 коментара:

маркови парфюми каза...

Ето този стил музика много ми допада и мога да я слушам непрекъснато и навсякъде без да ми омръзне.Skillet звучи малко тежко, но в същото време има нещо по нежно в своят глас и така придава една по голяма драматичност в своите музикални творби.Именно това ми харесва в тяхната музика.Страхотен глас.Групата е една от добрите.Надявам се в скоро време да имат нов албум и да правят повече клипове на песните от тях, за да станат популярни и достъпни за повече хора.Благодаря за предоставеният клип и се надявам, често да ни споделяте такива музикални хитове.

екзотични почивки каза...

Невероятно парче и стил на музика. В последно време именно те все по често ги чуваме в много филми, явно са по въздействащи във важните моменти във филмите. Дори имат и доста дуети с други известни изпълнители,които изпълняват далеч по различен стил от техният и точно това съчетание се получава доста добре. Благодаря за тази песен, от доста време не я бях слушала!Орелът на картичката показва колко са силни и всемогъщи навсякъде! Невероятни барабани и текст, който мотивира.

доставка на мляко каза...

Много добри! Трепач просто!

Публикуване на коментар

Това е местенце, където музикални фантазии ще се вихрят в различни галактики от звуци, обединени в жанрове и предпочитания.

Followers

Blog Archive

Music hunters

 

Десетата муза