Matthew Mayfield - Fire Escape

вторник, 22 ноември 2011 г.

|
I'm on a fire escape
Where you said to wait
And I did, yes I did
Oh, I heard the cold winds say:
"You're a fool to stay"
But I did, yes I did
 

9 коментара:

hotel Batihan каза...

много красива песен мерси, че я споделихте тук, много поздрави и до скоро

червено вино каза...

Текста е убийствен! Сърцераздирателен! И песента като цяло ми хареса, разбира се. Просто обръщам внимание на текста, защото не се срещат толкова често песни със стойностен текст. Текст, който показва чисто човешка ситуация, чувства, емоции... Просто текста ме порази, защото до скоро бях в такава ситуация "to wait and be a fool" някой, който не си заслужаваше!

Мадагаскар каза...

в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

дайвинг сипадан каза...

Matthew Mayfield - Fire Escape са просто невероятни, големи таланти.

туристически агенции каза...

ех от доста време не бях слушала тази песен. Много е красива и чувствена, много хубав текст- силен и нежен. Гласът на изпълнителя е уникален.Matthew Mayfield са си таланти, няма какво да се лъжем имат доста добри песнички.Тази част , в която се пее "You're a fool to stay But I did, yes I did" ми е любимата. Клипът също е доста добър, изборът на черно бялата гама за него е отличен, още по въздействащ е.

маркови парфюми каза...

" I'm on a fire escape Where you said to wait
And I did, yes I did Oh, I heard the cold winds say: "You're a fool to stay" But I did, yes I did" Направо настръхнах когато чух тази песен.Разкошна е и има толкова силен текст, направо те пронизва.Изпълнителя има великолепен глас.Клипът е хубав, черно бял, както не веднъж съм казвала, винаги е по въздействащ в тези цветове заснетия клип.Малко е меланхоличен, но това е търсено.Бих я слушала непрекъснато песента.Радвам се че попаднах на този сайт.

екзотични почивки каза...

Песента е много разчувстваща. Изпълнителя е дарен с уникален глас, който придава на самото изпълнение още по голямо влияние. Клипът или поточно идеята за клипа е доста добра както и самата направа.Чакането си заслужава независимо колко време ще отнеме стига да знаеш и да вярваш, че ще дойде и че няма да е напразно чакането.Силен текст!Музиката е една галактическа хахах много приятна направо това е идеалната песен за една влюбена двойка.

дайвинг каза...

" I'm on a fire escape Where you said to wait
And I did, yes I did Oh, I heard the cold winds say: "You're a fool to stay" But I did, yes I did" ....много силни думи са това и самото изпълнение е чудесно и силно въздействащо, а именно това е целта на един изпълнител, да успее да придаде смисълът на песента и да я почувстваме. Много благодаря за тази песен и поздрав и дано често качвате подобни изпълнения, който може да си пее си може това е и клипът е режисиран доста уместно!

Публикуване на коментар

Това е местенце, където музикални фантазии ще се вихрят в различни галактики от звуци, обединени в жанрове и предпочитания.

Followers

Blog Archive

Music hunters

 

Десетата муза